Over

HALLO, IK BEN BAS PRUIMBOOM

Schrijven met licht is wat ik graag doe, ik noem mijzelf dan ook eerder een lichtauteur dan een fotograaf. Letterlijk genomen betekent dat natuurlijk hetzelfde.

Met veel plezier en toewijding richt ik me voornamelijk op landschapsfotografie, maar ook portret-, familiefotografie en trouwrapportages. Daarnaast maak ik in mijn vrije uurtjes veel vrij werk. Sinds 17 december heb ik succesvol mijn opleiding aan het Fotografie Instituut afgerond.

Mijn fotostudio aan huis is geschikt voor een foto reportage van kleine groepen maximaal 4 personen of voor product fotografie. Op de pagina foto reportages leest u meer over de mogelijkheden.

In het webshop gedeelte op deze site kunt u de foto’s uit mijn portfolio laten afdrukken op verschillende materialen, bijvoorbeeld gewoon als foto, maar ook op canvas, tuinposter, puzzel of zelfs museum waardig ‘dibond’.

In overleg kan ik ook uw eigen foto laten afdrukken op de beschikbare materialen, eventueel kan ik de foto voor u nog nabewerken om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen, kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Graag geef ik u advies over de beste mogelijkheden om uw eigen foto af te laten drukken.

Wilt u uw eigen foto laten afdrukken of heeft u een vraag neem dan gerust contact op via de contact pagina.

Maar liefst 20% van de opbrengst gaat naar een goed doel te weten Stichting Sport en Transplantatie. Stichting Sport en Transplantatie gebruikt deze sponsorgelden om Nederlandse getransplanteerden deel te laten nemen aan de World Transplant Games. Ik heb voor dit goede doel gekozen omdat ik hier nauw betrokken bij ben.

Reacties zijn gesloten.